Zonnekeur keurmerk - Zonnepanelen in uw regio - BT duurzaam
Menu

Zonnekeur keurmerk

Keurmerk

zonnepanelen headimage

Zonnekeur is het Nederlandse keurmerk voor zonne-energie. Dit keurmerk biedt u steun bij het zoeken naar betrouwbare installateurs en producten op het gebied van zonne-energie. Er komen steeds meer aanbieders op de markt, waardoor het belangrijk is dat u als klant kunt vertrouwen op kwaliteit.

Voor de installateurs en producten die aangesloten zijn bij het keurmerk Zonnekeur, gelden strikte criteria die worden getoetst door onafhankelijke externe partijen. Er gelden twee typen keurmerken.
– Zonnekeur-Installateur; voor bedrijven die zonnepanelen installeren.
– Zonnekeur-Boiler; een productkeurmerk voor zonneboilers.

Zonnekeur is samen met RVO ontwikkeld, de laatst genoemde als vertegenwoordiger van de Nederlandse overheid. De kwaliteit wordt gewaarborgd door de onafhankelijke stichting DEPK (Duurzame Energie Prestatie Keur). Zonnekeur is in het leven geroepen zodat u garantie heeft dat de installateurs en producten garant staan voor goede kwaliteit.

Zonnekeur installateurs zijn geslaagd voor het landelijke examen zonne-energie en hebben de praktijktoets positief afgehandeld. Door de aantoonbare ervaring kunt u er op vertrouwen dat de installatie en de producten aan de kwaliteitsnormen voldoen. Kortom, Zonnekeur staat voor het betrouwbaar, veilig en lang gebruik van zonne-energie.

Wilt u meer weten?

Projecten

Neem een kijkje naar ons werk:
BT Duurzame Installatietechniek B.V. Biestkampweg 27 5249 JZ Rosmalen Postbus 364
5240 AJ Rosmalen 06-41454444 073-8222157 info@btduurzaam.nl