Wie zijn wij? - Zonnepanelen in uw regio - BT duurzaam
Menu

Wie zijn wij?

Even voorstellen

BT Duurzame Installatietechniek bus voor zonnepanelen installatie

Onze organisatie

BT Duurzame Installatietechniek is uw partner op het gebied van duurzame en energiebesparende maatregelen. Hierbij kunt u denken aan toepassingen, zoals ledverlichting, zonnepanelen, energie-opslag, warmteterugwinning, zonneboilers, warmtepompen en oplaadpalen voor elektrische auto’s.

Onze kennis en ervaring stellen ons in staat om u van goed advies te voorzien over de mogelijkheden. Wij kunnen u helpen met uw keuze voor bepaalde duurzame of energiebesparende producten en kunnen voor u de totale installatie en nazorg uit handen nemen.
Bovendien zijn onze adviseurs speciaal opgeleid om u een integraal en op maat gesneden advies te kunnen geven als u interesse heeft in energieneutraal of energieopwekkend (ver)bouwen. Energieneutraal wil zeggen dat een woning of gebouw over een jaar gezien evenveel energie opwekt als dat het gebruikt. Energieopwekkend wil in die zin zeggen dat een woning of gebouw meer hernieuwbare energie opwekt dan dat het voor het eigen gebruik nodig heeft.

Wij denken met u mee en willen u ontzorgen gedurende alle fasen van het proces. Daarmee onderscheiden wij ons binnen deze markt. BT Duurzame Installatietechniek heeft een brede ervaring met particuliere projecten en is geregeld partner van bedrijven en organisaties. Wij ondersteunen u graag bij het behalen van uw wensen en ambities. Wij doen wat u verwacht!

 

Wat kunt u van BT Duurzame Installatietechniek verwachten?

✓  Deskundigheid: ervaren vakmensen die u een deskundig advies kunnen geven.

✓  Kwaliteit: wij werken alleen met gerenommeerde topmerken, waardoor de kwaliteit is gewaarborgd.

✓  Service: door regionaal te werken kunnen wij u een snelle en persoonlijke service bieden. Voor storingen zijn wij 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar.

✓  Gedrevenheid: door maatschappelijk verantwoord te ondernemen werken wij aan een beter leefmilieu.

Wilt u meer weten?

Projecten

Neem een kijkje naar ons werk:
BT Duurzame Installatietechniek B.V. Biestkampweg 27 5249 JZ Rosmalen Postbus 364
5240 AJ Rosmalen 06-41454444 073-8222157 info@btduurzaam.nl