Werkwijze - Zonnepanelen in uw regio - BT duurzaam
Menu

Werkwijze

Wij zetten de lijnen alvast uit

installatie zonnepanelen - http://www.flickr.com/photos/oregondot/

Vrijblijvend contact

Heeft u interesse in duurzame en energiebesparende maatregelen, zoals een zonneboilersysteem, een pv-installatie, een laadpunt voor uw elektrische auto, infraroodverwarming, ledverlichting of energie-opslag? Neem dan per e-mail of telefonisch contact op met BT Duurzame Installatietechniek.

In overleg met u maken we een afspraak voor een vrijblijvende opname op locatie. Tijdens dit bezoek bekijken we uw persoonlijke situatie en bespreken we aan welke energiebesparende en/of energieopwekkende mogelijkheden u kunt denken. Daarnaast proberen we al uw vragen te beantwoorden, zodat u goed geïnformeerd wordt. We sluiten ons bezoek af met een advies dat aansluit op uw wensen en op uw persoonlijke situatie.

Ook als u al weet welke toepassing(en) het meest geschikt zijn voor uw situatie, brengen wij u een bezoek. Dat doen we omdat elke situatie net iets anders is en we u de beste oplossing willen bieden.

Een vrijblijvende offerte

Naar aanleiding van ons bezoek ontvangt u binnen 14 dagen een vrijblijvende offerte van ons. In deze offerte vindt u uitgebreide informatie, ontwerpen en berekeningen van de door ons aangeboden installatie(s).

Na enkele dagen nemen wij contact met u op om de offerte te bespreken. U kunt uiteraard ook zelf contact met ons opnemen als u vragen heeft over de aangeboden offerte.

Als u tevreden bent met de offerte en vertrouwen in BT Duurzame Installatietechniek en haar partners stelt om de installatiewerkzaamheden te verrichten, dan dient u de offerte ondertekend aan ons retour te zenden. Deze ondertekende offerte wordt wettelijk gezien als opdrachtbevestiging.

In sommige gevallen heeft u een ondertekende offerte nodig voor subsidieaanvragen. Wanneer u moeite heeft met het aanvragen van een bepaalde subsidie, dan kunnen wij dit desgewenst voor u regelen.

Planning en uitvoering

installatie - http://www.flickr.com/photos/22746936@N02

Na ontvangst van de opdrachtbevestiging streven wij ernaar om het betreffende systeem binnen een termijn van 4 weken te installeren. De planning van de werkzaamheden vindt uiteraard altijd in overleg met u plaats. In de meeste gevallen, echter afhankelijk van de grootte van de installatie, duurt de montage op het werkadres 1 á 2 werkdagen.

Tijdens de oplevering wordt u duidelijke uitleg gegeven van de werking en het onderhoud van de betreffende installatie(s). Als u ervoor heeft gekozen om uw systeem te monitoren, dan lichten wij toe hoe u dit kan doen en hoe u de gegevens kunt interpreteren.

Na de installatie

Tevredenheid
Enkele maanden na de installatie wordt contact met u opgenomen om uw ervaringen te bespreken. Het is voor ons van groot belang dat u tevreden bent over uw installatie(s) en de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Bent u niet geheel tevreden? Laat het ons dan weten, zodat wij al het mogelijke kunnen doen om het probleem op te lossen.

Storingen
In geval van storingen kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Wij proberen de storing dan zo snel mogelijk te verhelpen.

Onderhoud
Zowel tijdens ons eerste gesprek als tijdens de oplevering hebben wij u op de hoogte gesteld van het belang van goed onderhoud. Omdat het niet altijd mogelijk of wenselijk is om onderhoudswerkzaamheden zelf uit te voeren heeft BT Duurzame Installatietechniek serviceplannen in het leven geroepen voor verscheidene systemen.

Indien u gekozen heeft voor een serviceplan van BT Duurzame Installatietechniek, nemen wij elk jaar contact met u op. In overleg met u plannen we dan een datum en een tijd, waarop wij uw installatie(s) controleren en van onderhoud voorzien. Wilt u meer informatie over onderhoud en de serviceplannen van BT Duurzame Installatietechniek, kijk dan op de webpagina systeemonderhoud.

 

Neem nu contact met ons op, zodat ook u binnen 6 weken energie bespaart of van uw eigen geproduceerde groene energie geniet!

Wilt u meer weten?

Projecten

Neem een kijkje naar ons werk:
BT Duurzame Installatietechniek B.V. Biestkampweg 27 5249 JZ Rosmalen Postbus 364
5240 AJ Rosmalen 06-41454444 073-8222157 info@btduurzaam.nl