Wat doen wij? - Zonnepanelen in uw regio - BT duurzaam
Menu

Wat doen wij?

Uw partner in zonnepanelen!

close up zonnepaneel - http://www.flickr.com/photos/7718908@N04/

Advies

Door middel van een persoonlijk bezoek aan het adres, bekijken wij de situatie en kunnen wij u een maatwerk advies geven. Wij bekijken de mogelijkheden en leggen deze naast uw persoonlijke wensen. Denk hierbij aan de keuze van het type zonnepaneel / omvormer, de geschikte situatie, het gewenste rendement en andere factoren die bepalend kunnen zijn. Het door ons uitgebrachte advies vertalen wij naar een scherpe vrijblijvende offerte.

Regelgeving

Als u zonnepanelen gaat installeren gelden er voorschriften en regels waaraan de installatie moet voldoen. In sommige gevallen heeft u een vergunning nodig voor de plaatsing. Ook kan het zijn dat de installatie in aanmerking komt voor subsidie. De installatie zal aangemeld moeten worden bij uw energieleverancier en er moet gekeken worden of uw huidige energiemeter geschikt is voor het terug leveren van duurzame energie. Om u volledig van dienst te zijn kunnen wij deze zaken indien gewenst bij u uit handen nemen.

financiering - http://www.sxc.hu/photo/1264906 by http://www.sxc.hu/profile/StefanG81Financiering

Voor de investering van een zonnestroom installatie is financieel budget nodig. U kunt dit uiteraard uit eigen financiën doen, maar er zijn ook andere manieren om het budget te verkrijgen. De installatie van zonnepanelen is een waardevermeerdering van uw vastgoed. Daardoor is er de mogelijkheid om de financiering te verkrijgen door uitbreiding van uw hypotheek. Ook zijn er “groene” financieringen met een aantrekkelijke rente. Wij werken nauw samen met experts op het gebied van financiering. Zij zijn op de hoogte van alle mogelijkheden voor de financiering van een PV-systeem. Vraag bij ons naar de mogelijkheden en wij ondersteunen u graag ook tijdens dit traject.

Verkoop

Door het grootschalig inkopen van zonnepanelen kunnen wij u de installatie aanbieden tegen de juiste prijsstelling. Maar ook de handige “doe het zelver” kan bij ons terecht voor de losse verkoop van zonnepanelen en de daarvoor benodigde onderdelen. Naar aanleiding van de ontvangen schets en de benodigde gegevens stellen wij een solarpakket samen. Door onze grote voorraad kunnen wij de artikelen binnen 10 werkdagen op het gewenste adres afleveren. Zie downloads voor brochures en technische omschrijvingen.

 

 

installateur - http://www.flickr.com/photos/oregondot/

Totaal installatie

Tijdens de opname wordt gekeken naar alle werkzaamheden die nodig zijn voor de totale installatie van de zonnepanelen. De offerte die wij uitbrengen bevat alle onderdelen inclusief de aansluiting van de omvormer op het openbare elektriciteitnetwerk. Deze aansluiting wordt uitgevoerd door een gecertificeerd elektrotechnische installateur. De installatie wordt aangesloten op een vrije (nieuwe) groep en beveiligd door een aardlek- en werkschakelaar. Tijdens de oplevering geven wij u uitleg over de installatie en bediening van de omvormer en/of het monteringsysteem. Na oplevering produceert u uw eigen duurzame energie!

Onderhoud

Een zonnepanelen installatie is een onderhoudsvriendelijk systeem. Er zijn echter wel een aantal belangrijke onderhoudspunten die de levensduur van de installatie bevorderen, zie onderhoud. Deze punten kunt u (gedeeltelijk) zelf uitvoeren maar u kunt ook kiezen voor het gemak van het BT serviceplan. Tijdens de jaarlijkse controle wordt uw PV-systeem nagelopen op alle belangrijke punten. Deelnemers van het BT serviceplan kunnen ook gebruik maken van de 24-uurs storingdienst. Met deze service bieden wij u ook na de installatie een gerust gevoel.

 

Heeft u na het lezen van bovenstaande activiteiten nog vragen over wat wij voor u kunnen betekenen neem dan gerust contact met ons op. Wij hopen u binnenkort te kunnen overtuigen van de voordelen van BT Duurzame Installatietechniek: uw partner in zonnepanelen!

Wilt u meer weten?

Projecten

Neem een kijkje naar ons werk:
BT Duurzame Installatietechniek B.V. Biestkampweg 27 5249 JZ Rosmalen Postbus 364
5240 AJ Rosmalen 06-41454444 073-8222157 info@btduurzaam.nl