Systeemonderhoud - Zonnepanelen in uw regio - BT duurzaam
Menu

Systeemonderhoud

Verleng de levensduur van uw installatie(s)

Waarom onderhoud noodzakelijk is

Het onderhouden van uw duurzame en energiebesparende installaties is een belangrijk en meestal terugkerend aspect. Ondanks het belang van onderhoud wordt hier regelmatig onvoldoende rekening mee gehouden bij de aanschaf van een installatie. Ga er daarom vanuit dat uw installatie periodiek onderhoud nodig heeft en voorkom daarmee vroegtijdige mankementen en onrealistische terugverdientijden.

Het onderhouden van de installatie is nodig, zodat de functionaliteit van de installatie gewaarborgd blijft. Nalatig of geen onderhoud van de installatie kan er anderzijds toe leiden dat er op den duur problemen optreden. Hierbij kunt u natuurlijk denken aan een niet optimale werking van uw installatie, maar ook aan veiligheidsproblemen, gezondheidsproblemen, energieverspilling en verval van het uiterlijk.

Onderhoudsservice

BT Duurzame Installatietechniek biedt haar klanten een volledige onderhoudsservice aan op de door haar verkochte en geïnstalleerde installaties. Deze onderhoudsservice bestaat uit een periodieke reiniging en inspectie van de desbetreffende installatie. Hoe vaak onderhoud nodig is, is afhankelijk van het soort installatie dat bij u geïnstalleerd is en kan per situatie anders zijn. Wij geven u een eerlijk en betrouwbaar advies hieromtrent.

U kunt bij BT Duurzame Installatietechniek terecht voor onderhoud van de volgende systemen:

♦ Energieopslag

♦ Infraroodverwarming

♦ Laadpalen en oplaadpunten

♦ Warmtepompen

♦ Zonneboilers

♦ Zonnepanelen

Storingsservice

Desgewenst (en als de betreffende installatie dit toelaat) kunt u aanvullend kiezen voor onze storingsservice. De storingsservice houdt in dat wij uw installatie dagelijks controleren op een juiste werking. Dit doen wij op afstand en gedurende de duur van de overeenkomst middels de door ons geïnstalleerde monitoringsapparatuur. Bij een storing of wanneer de waarden van uw installatie zonder aantoonbare oorzaak afwijken wordt u binnen 48 uur op de hoogte gesteld van het niet juist functioneren van uw installatie en wordt telefonisch het disfunctioneren verholpen. Zo bent u ervan verzekerd dat uw installatie altijd optimaal functioneert. Indien het disfunctioneren niet telefonisch oplosbaar is kan BT Duurzame Installatietechniek op locatie onderzoeken wat de oorzaak is van het probleem en eventueel reparatiewerkzaamheden uitvoeren tegen het normale servicetarief zonder voorrijkosten. Binnen de termijn van uw systeemgarantie is dit vanzelfsprekend geheel kosteloos. Heeft u interesse in onze onderhoudsservice en/of aanvullende storingsservice, neem dan contact met ons op. Wij sturen u vervolgens de betreffende documentatie toe.

Geen klant?

Bent u geen klant van ons, maar wilt u toch graag gebruik maken van onze onderhoudsservice? Ook dan kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen dan altijd eerst uw installatie komen bekijken en controleren, alvorens wij een overeenkomst met elkaar afsluiten.

Meer informatie

Voor meer informatie over onze onderhouds- en storingsservices neemt u contact met ons op of klikt u onderstaand op het betreffende systeem:

♦ Energieopslag

♦ Infraroodverwarming

♦ Laadpalen en oplaadpunten

♦ Warmtepompen

♦ Zonneboilers

Zonnepanelen

 

Wilt u meer weten?

Projecten

Neem een kijkje naar ons werk:
BT Duurzame Installatietechniek B.V. Biestkampweg 27 5249 JZ Rosmalen Postbus 364
5240 AJ Rosmalen 06-41454444 073-8222157 info@btduurzaam.nl