Stichting Garantiefonds Zonne Energie - Zonnepanelen in uw regio - BT duurzaam
Menu

Stichting Garantiefonds Zonne Energie

SGZE

zonnepanelen headimage

U bent van plan om zonnepanelen aan te schaffen?

Verzeker uzelf er dan van dat u zaken doet met een partij die is aangesloten bij het garantiefonds SGZE. Zo bent u in ieder geval gegarandeerd van zorgeloze stroomopbrengsten. Wij van BT Duurzame Installatietechniek zijn een van de aangesloten partijen bij SGZE. In de tekst hieronder wordt dieper ingegaan op wat SGZE  en de aangeboden garantie precies inhoudt.

 

Uiteraard wilt u de zekerheid dat uw investering voor zonnepanelen goed geregeld wordt. BT Duurzaam biedt u als aangesloten leverancier die garantie. Partijen van SGZE hebben minimaal een jaar ervaring met het leveren en installeren van zonnepanelen. Ook hebben zij aantoonbaar gemaakt dat de financiën op orde zijn en dat de voorwaarden van SGZE worden nagestreefd.

Wanneer u een aangesloten leverancier kiest om zonnepanelen te installeren, bent u in geval van faillissement verzekerd van het feit dat de stichting uw aanbetaling garandeert. U heeft in een degelijke situatie dus geen financieel nadeel.

Naast de aanbetaling zijn ook uw toekomstige garantieaanspraken gegarandeerd via SGZE. Indien uw leverancier niet meer bestaat dan kunt u zich wenden tot de stichting. SGZE wijst dan een leverancier aan die uw garantieaanspraken gaat oplossen en afhandelen.

Wilt u meer weten?

Projecten

Neem een kijkje naar ons werk:
BT Duurzame Installatietechniek B.V. Biestkampweg 27 5249 JZ Rosmalen Postbus 364
5240 AJ Rosmalen 06-41454444 073-8222157 info@btduurzaam.nl