Merken zonnepanelen / omvormers - Zonnepanelen in uw regio - BT duurzaam
Menu

Merken zonnepanelen / omvormers

De juiste prijs/kwaliteit verhouding

zonnepanelen headimage

Er zijn wereldwijd gigantisch veel producenten van PV-panelen waardoor de keuze enorm is. Onderzoek zorgt voor continu nieuwe ontwikkelingen in de markt waardoor het rendement en de kwaliteit van producten zich steeds meer verbetert. Ons bedrijf werkt standaard met twee topmerken die door de jaren heen bewezen hebben betrouwbare en innovatieve leveranciers te zijn. Door te werken met deze topmerken kunnen wij u op ieder moment de beste prijs/ kwaliteit verhouding bieden. Onderstaand een korte omschrijving van de merken zonnepanelen.

Yingli Solar

Yingli Green Energy is een van de belangrijkste en grootste zonne-energie bedrijven ter wereld. Tevens waren zij één van de eerste verticaal geintegreerde photovoltaic fabrikanten. Zij ontwikkelen, fabriceren en verkopen modules van een hoge kwaliteit onder de naam Yingli Solar, in een brede markt waaronder Duitsland, Spanje, Italie, Griekenland, Frankrijk, Zuid-Korea, China en de Verenigde Staten. KPN is genoteerd aan de New York Stock Exchange (NYSE: YGE). Met een doordacht marketingstrategie timmeren zij hard aan de weg om werelds grootste producent (nu nog Suntech) te worden. In 2012 hebben zij het grootst aantal PV-modules ter wereld geproduceert.

Sharp

Sharp heeft de afgelopen vijftig jaar met een aantal grensverleggende ontwikkelingen een pioniersrol vervuld in de PV-industrie. Sharp geldt in de markt als een van de bedrijven met de meeste ervaring op het gebied van zonne-energie. Hun PV-modules zijn speciaal ontworpen voor toepassingen die veel stroom vergen. De modules hebben een doorlopende, betrouwbare opbrengst, zelfs onder de zwaarste omstandigheden. De PV-cellen van Sharp hebben niet alleen een speciaal oppervlak dat weerkaatsing van zonlicht vermindert, zij beschikken ook over een BSF-structuur (Back Surface Field) voor een efficiëntere celconversie.

Uiteraard houden wij de ontwikkelingen bij de overige producenten nauwlettend in de gaten. Hierdoor kan het voorkomen dat wij voor bepaalde projecten toch een ander merk zonnepaneel inzetten dan hierboven omschreven. Het maken van de keuze blijft een afweging tussen diverse bepalende factoren en zal dus specifiek per project worden bekeken.

Omvormers

Een van de belangrijkste onderdelen van een zonnestroom installatie is de omvormer. BT Duurzame Installatietechniek werkt met omvormers van twee verschillende fabrikanten, namelijk van SMA en Delta.

SMA is wereldwijd markt- en technologieleider op het gebied van PV-omvormers. Het Duitse bedrijf heeft 5500 werknemers en een marktaandeel van 35% wereldwijd (productiecapaciteit 11,5 GW/jaar) met het hoogste rendement (99%). Het bedrijf is opgericht in 1981 en al meer dan 20 jaar producent van PV-omvormers. Standaard wordt er 5 jaar fabrieksgarantie gegeven op deze omvormers met de mogelijkheid tot uitbreiding van de garantietermijn. Door de zeer uitgebreide technologie en de diverse mogelijkheden van monitoring is dit het nummer één product op de PV-markt.

Delta Energy Systems (Germany) GmbH is een dochteronderneming  behorende tot de Delta Electronics Group (opgericht 1971). Zij zijn ’s werelds grootste leverancier van geschakelde voedingen en DC borstelloze ventilatoren, evenals een belangrijke bron voor power management oplossingen, componenten, visuele displays, industriële automatisering, netwerkproducten , en duurzame energie oplossingen. Delta Group heeft verkoopkantoren over de hele wereld en fabrieken in Taiwan, China, Thailand, Mexico, India en Europa. Het bedrijf heeft 80.000 werknemers en een jaaromzet van 7 miljard US $. Zij geven standaard 10 jaar garantie op hun omvormers. Dit product heeft een zeer sterke prijs/kwaliteitverhouding.

SMA

 

Delta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klik hier voor technische informatie betreft bovenstaande fabrikanten.

Wilt u meer weten?

Projecten

Neem een kijkje naar ons werk:
BT Duurzame Installatietechniek B.V. Biestkampweg 27 5249 JZ Rosmalen Postbus 364
5240 AJ Rosmalen 06-41454444 073-8222157 info@btduurzaam.nl