Certificering - Zonnepanelen in uw regio - BT duurzaam
Menu

Certificering

BT Duurzame Installatietechniek is aangesloten bij de brancheorganisaties Bouwend Nederland en Holland Solar. BT beschikt daarnaast over het keurmerk “Zonnekeur-installateur”. Ook is BT een aangesloten leverancier van Stichting Garantiefonds ZonneEnergie (SGZE).

SGZE
Aangesloten leveranciers van SGZE hebben minimaal een jaar ervaring met het leveren en installeren van zonnepanelen, hebben aantoonbaar gemaakt dat ze hun financiën op orde hebben en onderschrijven de voorwaarden die de stichting stelt aan haar leden.

Als u een aangesloten leverancier inschakelt bent u verzekerd van het feit dat in geval van faillissement van de leverancier de stichting uw aanbetaling garandeert. U heeft dus geen financieel nadeel.

Holland Solar
Holland Solar is dé belangenbehartiger van de Nederlandse zonne- energiesector. Holland Solar werkt samen met haar leden actief aan de verdere professionalisering van de branche, onder meer door het borgen van kwaliteit en veiligheid. Holland Solar is dé aanjager van professionalisering van de Nederlandse zonne-energiesector door deelname in relevante (norm)commissies en het ontwikkelen en het uitbouwen van kwaliteitsnormen.

Zonnekeur
Zonnekeur is het Nederlandse keurmerk voor zonne-energie. Het geeft u houvast bij het zoeken naar de betrouwbare producten en installateurs op het gebied van zonne-energie. Zonnekeur is ontwikkeld in samenspraak met RVO als vertegenwoordiger van de Nederlandse overheid. De onafhankelijke stichting Duurzame Energie Prestatie Keur (DEPK) waarborgt de kwaliteit ervan.

Kortom, staan betrouwbaarheid en kwaliteit bij BT Duurzame Installatietechniek hoog in het vaandel. Dat ziet en merkt u aan de producten die wij toepassen en installeren, aan onze werkwijze en aan de wijze waarop wij u ten alle tijden van dienst zijn.

Wilt u meer weten?

Projecten

Neem een kijkje naar ons werk:
BT Duurzame Installatietechniek B.V. Biestkampweg 27 5249 JZ Rosmalen Postbus 364
5240 AJ Rosmalen 06-41454444 073-8222157 info@btduurzaam.nl