Menu

Certificering

BT Duurzame Installatietechniek is aangesloten bij de brancheorganisaties Bouwend Nederland en Holland Solar en beschikt daarnaast over het keurmerk “Zonnekeur-installateur”.

Door middel van het keurmerk “Zonnekeur-installateur” bent u ervan verzekerd dat BT Duurzame Installatietechniek beschikt over aantoonbare bekwaamheid op het gebied van zonne-energie. Onze medewerkers zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van zonne-energie en onze monteurs werken allemaal strikt volgens de regels van het veilig werken op daken. Daarnaast kunt u er gerust op zijn dat wij uitsluitend producten leveren, die aan alle normen en voorschriften voldoen en dat onze bedrijfsvoering en adviezen betrouwbaar zijn.

Om het certificaat “Zonnekeur-installateur” te mogen voeren worden wij aan een groot aantal strenge criteria onderworpen. Bovendien wordt met regelmaat gecontroleerd of BT Duurzame Installatietechniek de gestelde eisen nastreeft om dit keurmerk te behouden.

Betrouwbaarheid en kwaliteit staan bij BT Duurzame Installatietechniek hoog in het vaandel. Dat ziet en merkt u aan de producten die wij toepassen en installeren, aan onze werkwijze en aan de wijze waarop wij u ten alle tijden van dienst zijn.