Besparen met zonnepanelen - Zonnepanelen in uw regio - BT duurzaam
Menu

Besparen met zonnepanelen

keiharde euro's overhouden

http://www.flickr.com/photos/ferriday/
Iedereen wil geld besparen zodat er meer geld overblijft om leuke dingen te doen. Misschien een lang weekend op vakantie of de kinderen dat ene cadeau geven die ze al zo lang wilden hebben. Veel mensen vragen zich af hoe ze op een goede manier geld kunnen overhouden. Het antwoord luidt heel eenvoudig: op energie. Besparen op energie is tegelijkertijd veel beter voor het milieu.
 
Een goede manier om energie te besparen is met het gebruik van zonnepanelen. Met dit product kunt u honderden euro´s per jaar overhouden wanneer u de helft van de energiebehoefte laat opwekken door zonnepanelen.

Wij van BT Duurzame Installatietechniek hebben een paar voordelen voor u samengevat:

– U bespaart op de lange termijn op uw kosten.
– U wordt onafhankelijker van energieleveranciers waardoor u minder last heeft van prijsstijgingen.
– U heeft een milieuvriendelijke energievoorziening.
– De waarde van uw woning stijgt.
– Een zonnepaneleninstallatie vergt weinig onderhoud.

Zonnepanelen aanschaffen is een goede investering omdat u per direct veel minder kosten heeft voor uw energie. Een zonnepaneleninstallatie gaat veel langer mee dan de tijd waarin u uw investering terug verdient heeft. De energieprijs is echter de afgelopen 10 jaar, met 70 procent gestegen en dat zal de komende jaren in fors tempo blijven toenemen.

Wij kunnen u geheel gratis en vrijblijvend adviseren over hoe u een zonnepaneleninstallatie kunt financieren. En u de nieuwste ontwikkelingen mededelen, zodat u goed op de hoogte bent. Woont u in een straal van 40km rondom Den Bosch, dan zijn wij u graag van dienst.

Wij staan altijd voor u klaar, om u advies te geven en u de juiste service te verlenen. Bovendien werken wij in een straal van 40 kilometer rondom Rosmalen, zodat wij u de garantie geven dat wij u altijd snel en accuraat van dienst zullen zijn.

BT Duurzame Installatietechniek bestaat uit een klein team met hart voor ons werk. Door regelmatig trainingen en cursussen te volgen blijven wij altijd op de hoogte van de allernieuwste ontwikkelingen. Daarmee kunnen wij u altijd het advies geven dat u nodig heeft.

Wilt u meer weten?

Projecten

Neem een kijkje naar ons werk:
BT Duurzame Installatietechniek B.V. Biestkampweg 27 5249 JZ Rosmalen Postbus 364
5240 AJ Rosmalen 06-41454444 073-8222157 info@btduurzaam.nl